All posts by: admin

  1. Home
  2. admin
Filter

Aventura e Hasanit të Zuçes! Si u nis nga postblloku, kaloi Urën e Nanxës e shkoi deri te sheshi i Çerçizit me autobus "Fizarmonikë"!!!

Aventura e Hasanit të Zuçes! Si u nis nga postblloku, kaloi Urën e Nanxës e shkoi deri te sheshi i Çerçizit me autobus "Fizarmonikë"!!!

Lexo me Shume

Luftëtari Shpartallon Partizanin 5 me 0 - Festë në Gjirokastër...

Mbyllet në stadiumin e Gjirokastrës ndeshja mes Luftëtarit dhe

Lexo me Shume

E Vërteta e "Lidhjes së Maces" nga Gjirokastritët! Nuk duhet ta humbisni këtë artikull treguar më parë nga Baftjar Dobi në Librin "Gjirokastra Jonë"

E Vërteta e "Lidhjes së Maces" nga Gjirokastritët! Nuk duhet ta humbisni këtë artikull treguar më parë nga Baftjar Dobi në Librin "Gjirokastra Jonë"!

Lexo me Shume