All posts by: admin

  1. Home
  2. admin
Filter

Probleme me kujtesën? Ja çfarë të hani, sipas renditjes!

Probleme me kujtesën? Ja çfarë të hani, sipas renditjes!

Lexo me Shume

Digjet banesa në Gjirokastër, familja në qiell të hapur!

Mesditën e sotme një banese përdhese në lagjen “11 Janari” në

Lexo me Shume

Bomba të tjera mund të fshihen në lumin Bënçë të Tepelenës! Çfarë do të ndodhë me to?!

Rreth 100 bomba dhe municione të tjera që dyshohet se i përkasin Luftës së Dytë Botërore kanë dalë në sipërfaqe të lumit Bënçë në Tepelenë, pas qetësimit të prurjeve të frikshme të fillim dhjetorit...

Lexo me Shume

Sfidat e punësimit të grave në Gjirokastër, përpjekje për të afruar ato në nevojë!

Punësimi i grave është një nga sfidat më të mëdha në Gjirokastër dhe

Lexo me Shume

Një dokument i veçantë: Fiset e familjet gjirokastrite që kontribuan në luftra së bashku me Bajo e Çerçiz Topullin

Një dokument i veçante: Fiset e familjet gjirokastrite që kontribuan në luftra së bashku me Bajo e Çerçiz Topullin...

Lexo me Shume

Një shtëpi me dy foshnje brenda morri zjarr. Ky është heroi i pazakontë që u shpetoi jetën!

Më 1 dhjetor, një njeri i Las Vegasit po gatuante mëngjes kur soba e tij morri zjarr. Nuk duhej kohë që flakët të përhapeshin në të gjithë banesën. Ndërsa ai ishte me fat që të shpëtonte nga një dritare e pasme me ndihmën e fqinjëve të tij, nipërit e mbesat e tij ishin ende të bllokuar brenda.

Lexo me Shume

Ata nuk mundën të kuptojnë se çfarë po bënte ai afër zjarreve! Pastaj ata panë këtë...

Ju mund të keni dëgjuar deri tani për zjarret në Kaliforni që kërcënojnë miliona jetë. Ky njeri...

Lexo me Shume