All posts by: admin

  1. Home
  2. admin
Filter

Ju Kujtojmë Klubin e Picarit dhe Klubin e Sofratikës!

Në Gjirokaster thonë 'do vemi ne kafene', ne fshat thone 'do vemi ne

Lexo me Shume

FESTOHET 220 VJETORI I TEQESË SË FSHATIT HORMOVË

U festua sot 220 vjetori i krijimit te Teqesë të fshatit Hormovë me

Lexo me Shume

Orenditë Shtëpiake Karakteristike që Sot nuk i Gjen as për Kujtim!

Çdo shtëpi e vjeter ne Gjirokaster dhe fshatra të saj, ka patur

Lexo me Shume

Çantat që Bësheshin Sebep për Zonjat të Etiketoheshin si Aristokrate!

Përpara `44 edhe ne Gjirokaster kishte zonja që mbanin çanta dore,

Lexo me Shume

Mësoni se Çfarë ka Shkruar Henri Holland për Nënën e Ali Pashë Tepelenës!

E ëma e Aliut, ka qënë një grua me vendosmëri të patrembur dhe e

Lexo me Shume