Tërmet dhe Zjarr në Gjirokastër - Panik mes Banorëve por nuk ka të Dëmtuar!

Tërmeti është regjistruar pasditen e djeshme ne Gjirokaster dhe lëkundjet kanë krijuar panik mes banoreve.

 

 

Nuk raportohet për dëme në njerëz apo materiale.

 

 

Ndërkohë mjetet zjarrfikese te repartit te qytetit kane nxituar per te shuar flakët e zjarrit që rane në oficinën e D.Gjoksit në lagjen Dunavat dhe që shkaktuan dëme të shumta materiale.

 

 

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com