Qytetarët përmetarë të shqetësuar: priten përgjigjet e 15 tamponeve Covid19

Një drekë e disa biznesmenëve në Parkun e Bredhit të Hotovës mund të ketë rezultuar si vatër infeksioni.

Njëri prej tyre i ardhur për vizitë në Përmet nga Elbasani ka qenë pozitiv dhe dyshohet se mund të ketë infektuar edhe miqtë e tjerë në atë drekë.

Personave të pranishëm u janë marrë tamponat dhe sot pritet dalja e përgjigjeve.

Qytetarë përmetarë bëni kujdes veçanërisht me vizitorët apo miqtë që vinë aty nga vende të tjera!/Bashkesia Permet/