Kalaja e Gjirokastrës - Tjetër Pamje Shqetësuese!

Kulla Jugore e kalasë së Gjirokastrës është duke thelluar çarjen e evidentuar të paktën 12 vite më parë. Janë të paktën 3 çarje në strukturën e kullës por ajo e pozicionit ballor, ëshë duke u zgjeruar me shpejtësi./topchannel

 

 

Bashkohuni dhe ju me aksionin e studenteve te Gjirokastres:

 

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com