Archive: Day: July 30, 2019

  1. Home
  2. Day: July 30, 2019
Filter

"AMERIKANËT" E QYTETIT TË GJIROKASTRËS

Të mbetur nga lufta dhe të ardhur në vitet e para të pas-çlirimit të

Lexo me Shume