Archive: Day: August 8, 2018

  1. Home
  2. Day: August 8, 2018
Filter

“Trimat” e Lalan Habipit - Mësuesi që Modeloi Nivel të Lartë në Mësimdhënie dhe Përgatitjen e Talenteve të reja në Futboll

Lalan Habipi kujtohet mesues profesionist i edukimit fizik, futbollist

Lexo me Shume