Archive: Day: July 17, 2018

  1. Home
  2. Day: July 17, 2018
Filter

Pllakë Përkujtimore në Kujtim dhe Nderim të Librárit Gjirokastrit Alizot Emiri

U vendos sot pllaka përkujtimore për Alizot Emirin, Librári i parë i

Lexo me Shume