Archive: Month: June 2018

  1. Home
  2. Month: June 2018
Filter

Zhvillimi i Zejtarisë në Krahinën Malore të Zagorisë

Zejtaria ka qënë e zhvilluar edhe ne mesjetë per plotesimin e nevojave

Lexo me Shume

Urime dhe veprimtari në 50 vjetorin e shkollës 9 vjeçare “Urani Rumbo”

Në 50 vjetorin e krijimit te saj, nxënësve dhe mësuesve të shkollës

Lexo me Shume

Gjirokastra me pamje piktoreske dhe me shumë lule!

Gjirokastritet i kane dashur dhe i duan lulet. Avlite dhe penxheret

Lexo me Shume

Pension të Mbarë Mësueses të "Koto Hoxhit" Vito Kero!

Urime, fjalë mirenjohjeje dhe lule per mesuesen e frengjishtes Vito

Lexo me Shume