Archive: Month: June 2018

  1. Home
  2. Month: June 2018
Filter

Çdo varg ka një histori nga pas, një emër, një personazh...

Të keç-o ç`të keç-o Bregn` e Ali Hashos-o Kokonaren e

Lexo me Shume

Festë, Kostume, Koncert dhe Gatime në Libohovë!

Çelja e sezonit turistik ne qytetin e Libohovës u organizua ne sheshin

Lexo me Shume

Sot për Ditëlindje Urojmë Profesor Naxhi Mamanin!

Naxhi Mamani u lind ne lagjen Palorto të qytetit te Gjirokastrës ku

Lexo me Shume

Simpozium Shkencor në Rahovec aty ku Prodhohet Vera Vranç!

Më 19 dhe 20 Qershor 2018 në Rahovec organizohet Simpoziumi Shkencor

Lexo me Shume