Archive: Day: June 18, 2018

  1. Home
  2. Day: June 18, 2018
Filter

"Kamerat" e fshehura në shtepitë e mëdha të Gjirokastrës!

Shtepite e medha te Gjirokastres jane te dukura nga jashte dhe me

Lexo me Shume

Për Rigonin mos Harroni të Pyesni: “Ku e ke Mbledhur?”

Rigoni eshte nga erezat me te perdorura ne kuzhinen shqiptare, dhe ate

Lexo me Shume