Archive: Day: June 7, 2018

  1. Home
  2. Day: June 7, 2018
Filter

Festë, Kostume, Koncert dhe Gatime në Libohovë!

Çelja e sezonit turistik ne qytetin e Libohovës u organizua ne sheshin

Lexo me Shume

Sot për Ditëlindje Urojmë Profesor Naxhi Mamanin!

Naxhi Mamani u lind ne lagjen Palorto të qytetit te Gjirokastrës ku

Lexo me Shume