Archive: Day: June 6, 2018

  1. Home
  2. Day: June 6, 2018
Filter

Sot Gjirokastra do kishte 3 Teleferikë në linjën “18 Shtatori -Këcullë -Kala -Turizëm” nëse do të Shfrytëzohej...

Vendosja e teleferikëve në pika të ndryshme te qytetit te Gjirokastrës

Lexo me Shume

Simpozium Shkencor në Rahovec aty ku Prodhohet Vera Vranç!

Më 19 dhe 20 Qershor 2018 në Rahovec organizohet Simpoziumi Shkencor

Lexo me Shume