Archive: Day: June 5, 2018

  1. Home
  2. Day: June 5, 2018
Filter

Historia e Veçantë e Ndërtimit të Rrugës me Asfalt të Fshatit Mashkullore të Gjirokastrës!

Ajo u ndertua ne nje kohe kur rruget e fshatrave hapeshin e

Lexo me Shume

Ju Njohim me Kompozitorin Gjirokastrit Saimir Skënduli, Vlerësuar me Medaljen “Naim Frashëri”

Në vitin 1969 filloi edukimin shkollor dhe studimet i përfundoi për

Lexo me Shume