Archive: Month: June 2018

  1. Home
  2. Month: June 2018
Filter

“Larg tashti nga bakllavate, nga glikote e nga belate”

Mesuesja e Popullit Urani Rumbo ishte dhe vjershetore. Ne krijimtarine

Lexo me Shume

"Kamerat" e fshehura në shtepitë e mëdha të Gjirokastrës!

Shtepite e medha te Gjirokastres jane te dukura nga jashte dhe me

Lexo me Shume