Archive: Month: May 2018

  1. Home
  2. Month: May 2018
Filter

Gazetat e Gjimnazeve, Cilësuar si Zëri i Shkollës dhe Qytetarëve - A Vazhdojnë Sot?

Në gjimnazet e Gjirokastrës, Tepelenës e Përmetit për vite me radhë ka

Lexo me Shume

Nazmi Vehbiu - Burri i Mirë i Lagjes Pllakë që i Bënte "Lekët Gazeta"!

Në lagjen Pllakë të Gjirokastrës është një shtëpi e madhe ku ka jetuar

Lexo me Shume

Kur "Spartaku" i Delvinës Luante me "Shqiponjën" e Gjirokastrës!

Nga viti i krijimit e në vazhdim te dy ekipet kane mbajtur marrëdhenie

Lexo me Shume