Archive: Day: May 21, 2018

  1. Home
  2. Day: May 21, 2018
Filter

Çelet Panairi Rajonal i Punës në Gjirokastër!

Në « Bashte të Teqesë » në zonën e Pazarit Karakteristik të

Lexo me Shume

Dita e Druve dhe Vargjet në Ceremonialin e Dasmës!

Nje nga zakonet e ceremonialit te dasmes ka qënë dhe Dita e Druve.

Lexo me Shume