Archive: Day: May 17, 2018

  1. Home
  2. Day: May 17, 2018
Filter

Aljosha - Polici i Njohur i Trafikut në Qafë të Pazarit!

Para viteve 90, për ata që nuk e dinë, për disiplinimin e mjeteve dhe

Lexo me Shume

Kujtesë/ Krijimtaria Letrare e Shkrimtarëve Gjirokastritë në Vitin 1973!

Shkrimtari Pano Çuka, kryetar i Deges se Lidhjes së Shkrimtarëve dhe

Lexo me Shume

Ja pse Gjirokastra është Quajtur “Qytet i Festivaleve”!

Gjirokastra ka disa tituj. Pa dekret është quajtur edhe “Qytet i

Lexo me Shume