Archive: Month: April 2018

  1. Home
  2. Month: April 2018
Filter

Çantat që Bësheshin Sebep për Zonjat të Etiketoheshin si Aristokrate!

Përpara `44 edhe ne Gjirokaster kishte zonja që mbanin çanta dore,

Lexo me Shume

Mësoni se Çfarë ka Shkruar Henri Holland për Nënën e Ali Pashë Tepelenës!

E ëma e Aliut, ka qënë një grua me vendosmëri të patrembur dhe e

Lexo me Shume

Ëndrra Europiane e Luftëtarit fare Pranë Realizimit!

Me fitoren e djeshme në Shkodër Luftëtari është fare pranë

Lexo me Shume