Archive: Month: April 2018

  1. Home
  2. Month: April 2018
Filter

Sot ka ditelindjen Vasillaq Nasto, nga miqtë e parë te Gjirokastra Online!

Sot ka ditelindjen Vasillaq Nasto nga miqtë e parë te Gjirokastra

Lexo me Shume

Gjirokastra me 697 burime turistike. Po si shfrytëzohen?!

Ky eshte njoftimi i Ministrise se Turizmit dhe mjedisit, nga 3390 ne

Lexo me Shume

Ju Kujtojmë Klubin e Picarit dhe Klubin e Sofratikës!

Në Gjirokaster thonë 'do vemi ne kafene', ne fshat thone 'do vemi ne

Lexo me Shume

FESTOHET 220 VJETORI I TEQESË SË FSHATIT HORMOVË

U festua sot 220 vjetori i krijimit te Teqesë të fshatit Hormovë me

Lexo me Shume

Orenditë Shtëpiake Karakteristike që Sot nuk i Gjen as për Kujtim!

Çdo shtëpi e vjeter ne Gjirokaster dhe fshatra të saj, ka patur

Lexo me Shume