Archive: Day: April 25, 2018

  1. Home
  2. Day: April 25, 2018
Filter

A e dinit se Albert Ajnshtajni ka Shpëtuar disa Gjirokastritë nga Dënimi me Vdekje!?

Njeriu me i famshëm i shekullit 20-të, Albert Ajnshtajn ka ndihmuar që

Lexo me Shume

Ju Kujtojmë Klubin e Picarit dhe Klubin e Sofratikës!

Në Gjirokaster thonë 'do vemi ne kafene', ne fshat thone 'do vemi ne

Lexo me Shume