Archive: Day: April 19, 2018

  1. Home
  2. Day: April 19, 2018
Filter

Pizza Danny tani në Bllok të Tiranës - Një Picë me Zemër, plot Elegancë, Bollëk, dhe Shije!

Edhe pse jemi mësuar t'i porosisim picat në shtëpi kësaj here vendosëm

Lexo me Shume

HAPESIRË/ Gjirokastër-Janinë, Një Histori Shumë Vjeçare Bashkëpunimi dhe Shkëmbimi Kulturor!

Historikisht qytetet Gjirokaster-Janine kane mbajtur marredhenie

Lexo me Shume