Archive: Day: April 17, 2018

  1. Home
  2. Day: April 17, 2018
Filter

Escherichia coli dhe format e marrjes së këtij bakteri të rezikshëm në ushqime!

Escherichia coli dhe format e marrjes së këtij bakteri të rezikshëm në

Lexo me Shume

Historike/ Komiteti Europian Rekomandon Hapjen e Negociatave të Shqipërisë në BE!

Shefja e Politikës së Jashtme të Bashkimit Europian, Federica

Lexo me Shume

Vajzat me Gërsheta të Gjirokastrës që Ngjallnin Kureshtje dhe Zili!

Për shumë vajza dhe gra të qytetit te Gjirokastrës, nga vitet 60-të e

Lexo me Shume

Shëtitje me Shkollë - Ju kujtohet kur Merrnim “bukë me vete”?!

Shëtitjet me shkollë kane qëne nje tradite e hershme ne qytetin e

Lexo me Shume

Shtëpia e Pionierit sot Qendra Kulturore "Fato Berberi", Përherë një Vatër e Edukimit të Fëmijëve!

Nga vitet 50` të shek. te kaluar, Shtepia e pare e pionierit ne

Lexo me Shume