Archive: Day: April 13, 2018

  1. Home
  2. Day: April 13, 2018
Filter

A e Dini se më Parë ka Ekzistuar një Shoqatë e Barinjve? - Ja Kush e Drejtonte dhe Çfarë Qëllimi Kishte!

Nuk dimë që sot ne Gjirokaster te ketë ndonje shoqëri të barinjve që

Lexo me Shume

"Gjirokastra e Pastër" - Nisma e Suksesshme nga Shkolla “Andon Zako Çajupi” dhe Korpusi i Paqes për Eleminimin e Qeseve Plastike!

Elisabeta Majko është banore e zonës historike të Gjirokastrës dhe për

Lexo me Shume

Ja si Mori Fund Historia e Gjaqeve në Gjirokastër që në kohen e Ali Pashës sipas Johan Georg fon Hahn!

...Në kohën e Ali Pashës ne Gjinokaster kishte pak familje që nuk

Lexo me Shume