Archive: Day: April 10, 2018

  1. Home
  2. Day: April 10, 2018
Filter

Malo Kafexhiu që bënte Kafe për Shije e Muhabet nga Vitet `30 e Lartë në Zonën e Pazarit!

Në Qafën e Pazarit e 5 degezimet e saj ka patur shume kafene që mbanin

Lexo me Shume

Valltaret e Famshme të Shkollës së Mesme të Dervicianit të vitit 1977!

Sa shume bukuri, freski dhe pasterti ka ne kete foto!
<br

Lexo me Shume

Labova e Zhapës propozohet "Fshat Olimpik" në Kujtim të Rilindësit të Lojrave Olimpike Botërore Vangjel Zhapa!

Në emër të shoqatës atdhetare kulturore “Odria” kryetari i saj Thanas

Lexo me Shume