Archive: Day: April 9, 2018

  1. Home
  2. Day: April 9, 2018
Filter

Gazeta Odria “mysafire” në faqen e Gjirokastra Online!

Gazeta Odria është organ i shoqatës atdhetare kulturore Odria–Golik e

Lexo me Shume

Themeluesi Shkodran i Skautizmit në Gjirokastër me Ekskursione në Malin e Gjerë e Çajup!

Themeluesi i Skautizmit në Gjirokastër më 1929 eshte Pashuk Huk

Lexo me Shume

Shokuese - Teksa Vajza po bënte Video Selfie në Party i Hedhin "diçka" në Gotë!

Një video selfie ne një festival duket se tregon një djale qe i hedh

Lexo me Shume

Këpucarët më të Mirë, që bënin Shollët me Xhufka dhe Këpucët me Proka me Hundë!

Këpucaria si profesion është ushtruar herët ne qytetin e

Lexo me Shume

Tërmet dhe Zjarr në Gjirokastër - Panik mes Banorëve por nuk ka të Dëmtuar!

Tërmeti është regjistruar pasditen e djeshme ne Gjirokaster dhe

Lexo me Shume