Archive: Day: April 8, 2018

  1. Home
  2. Day: April 8, 2018
Filter

Kremtimi i Pashkës në Katedralen e Re në Gjirokastër - At Theodhori Nikolla bën Thirrje për Paqe dhe Ndriçim të Brendshëm!

Qindra besimtarë ortodoksë gjirokastritë iu bashkuan meshës së

Lexo me Shume