Archive: Day: April 7, 2018

  1. Home
  2. Day: April 7, 2018
Filter

Gëzuar Pashkët! Sot në Mesnatë Festohet Ngjallja e Krishtit, Urimi i Kryepeshkopit Anastas Janullatos!

Pas orës 00.00 të gjithë besimtarët e krishterë kremtojnë Pashkët,

Lexo me Shume

Cilët ishin Prefektët e Gjirokastrës nga viti 1912 deri në vitin 1944!

Historia e Prefekturës së Gjirokastrës që nga shpallja e pavarsisë së

Lexo me Shume

Luftëtari Teuta 0 me 0 - "Falet Kartoni i Kuq"! Ndeshja Vendimtare për të dyja Skuadrat

Luftëtari sot u përball me Teutën duke kërkuar biletën për arenën

Lexo me Shume

Në Pashkë të Madhe, Vajzat dhe Nuset e Reja Stoliseshin me Veshjet e Nusërisë dhe...

Në Labovë të Madhe dhe Labovë të Vogël te Zhapës, krahinë në rrethin e

Lexo me Shume

Në Skore te Pogonit Këndohej "Po vjen Pashka me Vezë të Kuqe" dhe Shtihej me Pushkë...

Ditën e premte para Pashkes së Madhe, femijet e fshatit Skore ne

Lexo me Shume

Tryeza e Pashkës në Gjirokastër - Mish i pjekur, Verë, Vezë të Kuqe, Karkanaqe dhe...

Tryeza e Pashkës së Madhe sipas zakonit shtrohet me ‘gjithë të mirat’,

Lexo me Shume