Archive: Day: April 2, 2018

  1. Home
  2. Day: April 2, 2018
Filter

PILAF ME FRUTA DETI - Nga Mjeshtri i Kuzhinës së Turizmit dhe Kompleksit Freskia të Viroit Thanas Haxhiu!

Marrim 100 gram fruta deti, oktapod, karkaleca dhe midhje te ziera,

Lexo me Shume

Thanas Haxhiu - Përfaqësuesi më i Kompletuar në Fushën e Artit Kulinar në Gjirokastër!

Thanas Haxhiu është djali i Kiços, kuzhinier me emër të madh për

Lexo me Shume

Dita Botërore e Autizmit - 2 Prilli është Dita e caktuar nga OKB për Ndërgjegjësim!

Dita botërore e autizmit 2 prilli është caktuar nga OKB-ja për rritjen

Lexo me Shume

Të Gjitha Rrugët me Pagesë - Ja Projekti i Qeverisë për Akset Kryesore Nacionale!

Strategjia për taksimin e rrugëve në Shqipëri parashikon bërjen e

Lexo me Shume

Mëndafshi/ «Mbreti i Pëlhurave» që Prodhohej në vitet '30 në Gjirokastër, dhe Roli i Mësueses Urani Rumbo për Ngritjen e Zejeve...

Në shtator të vitit 1930 ne Gjirokaster mbi bazëen e nje programi të

Lexo me Shume