Archive: Day: March 18, 2018

  1. Home
  2. Day: March 18, 2018
Filter

Rihanna Fundos Snapchat - Rrjeti Social Krijon Reklame Nxitëse Dhune...

Snapchat krijoi nje reklame ne te cilen thuhej: ‘Do të doje të gjuaje

Lexo me Shume

HISTORI NË VITE - GAZETAT DHE RADIO TELEVIZIONI NË GJIROKASTER!

Historia e organeve te shtypit ne Gjirokaster fillon me vitin 1897 kur

Lexo me Shume

Plazh Nudo në vitet `55 në Lumin Drino - Po a është e Vërtetë?!

Për për ata që nuk e dinë, pas viteve `55 në Gërhot, zonë e vjetër

Lexo me Shume