Archive: Month: February 2018

  1. Home
  2. Month: February 2018
Filter

Kur Ali Pasha "gjezdiste" mbi Lagjen Palorto, në Gjirokastër!

Kur hyri ne librari dhe po gjurmonte me vëmendje nëpër raftet e

Lexo me Shume

Fotografi Janinjot që Fotografoi Gjirokastrën nga viti 1910 -1945 dhe …

Për të është folur dhe më parë se ka lënë emër të merituar në artin e

Lexo me Shume